onsdag 19 september 2012

Två små grodor

Små grodorna, små grodorna...
För ett tag sedan fick jag en beställning på två små grodor,
och det kunde man ju inte säga nej till!!
Grodorna är modellerade i 


2 kommentarer:

 1. Tack så mycket för ditt svar i det tidigare inlägget. Verkligen jätte snällt :) Rice crisp treats alltså.. Det kanske är värt ett försök. Man kan väl inte annat än att misslyckas men så kommer jag till nästa fråga, ja kanske fler som jag hoppas du kan hjälpa mig med. När det kommer till kroppen... Formar du nallen av en och samma bit eller bygger du liksom ihop flera bitar och hur får du dom isåfall att sitta ihop? Jag tänkte när den är så pass stor? Vad bakar du den i för form? Fäster du sedan sockerpastan på själva pälsen (krämen) eller direkt på crispet? Och till den sista frågan. Vad tycker du man ska spritsa med. Smörkräm, grädde eller något annat? Vad är din päronkräm baserat på?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kroppen bakar jag i barbieformen. Annars kan man också bygga ihop bitar och då tar man lite chokladsmörkräm i mellan och "limmar" med.
   När nallen är färdig skulpterad så spacklar jag den med smörkräm, och lägger sedan på sp om jag ska ha det. Gör detta även på rct huvudet. Om jag ska spritsa pälsen så tar jag även då och spacklar in hela nallen i smörkräm, och sen spritsar jag på pälsen. Spritsa absolut inte med grädde, den smälter direkt. Smörkräm kan också smälta lite om det är varmt...det tar ju tid att spritsa så mycket så man måste spritsa i omgångar. jag smaksatte min smörkräm med päronessence. Nästa gång ska jag nog prova att spritsa pälsen i kristyr..det håller lite bättre..blir lite hårdare men tror det funkar att skära = äta ändå.

   Radera