måndag 15 oktober 2012

Bebis under filt tårta till babyshower

Fick en beställning på en tårta, av en tjej som skulle ha en babyshower för sin syster.
Dem ville ha den söta bebisen under filten, och lite rosa dekorationer, 
eftersom babyshowern skulle gå i rosa!
Alla dekorationer är gjorda i sugarpaste.
5 kommentarer:

 1. Hej igen!

  Dotterns födelsedag närmar sig och jag har funderat kring hur och när du sätter fast huvudet av rice crispen, ja ben och armar också för den delen om man nu gör dom i det också..? Gör du på samma sätt om du spritsar pälsen som när du täcker med ex sugarpaste?

  Jätte fin bebis du gjort. Så otroligt fina och detaljrika händer! Gömmer det sig några ben/fötter under filten eller gör du som bara kroppen när du lika lägger över en filt sedan? Är övertygad om att ägaren av tårtan blev mycket nöjd :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har dowelrods (tjockt plaströr) som går igenom hela kroppen och upp i huvudet på nallen. Sen spacklar jag hela nallen med smörkräm, så den är slät och jämn innan jag spritsar på pälsen. Spacklar lika dant om jag skulle lägga på sp. armarna sätter jag fadt med kristyr eller smörkräm.

   Tack, och kul att du gillar min lilla bebis :) Där finns ben och fötter under filten, men mest bara formade...inga detaljer.

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Oj så söt bebis. Hur får du till huvudet så fint? När jag gör blir det bara en rund boll av huvudet. Får inte alls till det som dig. Beundrar alla dina dekorationer och tårtor och är ett stort fan. Kikar in här flera gånger i veckan. Älskar dina miranda nallar..

  SvaraRadera
 4. Ägaren till tårtan blev extremt nöjd,
  Tack snälla Marie!
  Har lagt upp fler bilder på min blogg och länkat hit!
  Är övertygad att detta inte är din sista babyshowertårta du får baka!
  Alla brudarna var mäkta imponerade!
  Tack än en gång!
  Kram från mig!

  SvaraRadera